Utazások Európában

Utazások Európában

Franciaország 7. nap

2016. február 05. - PTom70

Reggel 8-kor már indultunk is Beauvais-ba bár a repülő csak 13:45-kor szállt fel. A kocsit tele tankkal kellett leadni és ez igen nagy problémát okozott, mert Franciaországban a benzinkutak sincsenek vasárnap nyitva. Ezt elmagyaráztam valahogy a kölcsönzőben, aki tudott egy benzinkutat a reptértől 5 km-re, amit meg is találtunk, így tele tankkal adhattuk le a kocsit. A kölcsönzős ki se jött megnézni csak annyit kérdezett, hogy volt-e probléma. Persze ekkor még zárolva volt egy összeg a hitelkártyán, de aztán nem vontak le semmi plusz összeget, kb. 10 nap múlva feloldották a zárolást.

A repülő kis késéssel indult (itt sem nézte meg senki a csomagok méretét), de időben megérkezett és a feladott poggyászt is átvehettük. Irány haza, IC-vel, ami természetesen késett vagy 20 percet, így már biztosan érezhettük, hogy hazaértünk...

A bejegyzés trackback címe:

https://europaiutazas.blog.hu/api/trackback/id/tr318360788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása